Trinkijeri: Božić sa porodicom, dan posle sa Partizanom

Autor:

Sport

07.01.2020

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, uoči starta Top 16 faze Evrokupa protiv bolonjskog Virtusa, izjavio je da ekipu očekuje duel protiv fantastičnog rivala.

RepublikaFoto: Starsport
Kreće druga faza Evrokupa

- Ima tu mnogo priča Virtus - Partizan: Danilović, Sale (Đorđević)... Najteži rival do sada. Fantastično igraju, imaju najboljeg igrača Evrope, sa Evroligom, ne bez Evrolige. Igraju timski, a u timu imaju dva igrača koja naprave prednost (Marković uz Teodosića). Ja bih dodao i Vimsa, koji je super napadač. Visoki igrači Gambel i Hanter su kompletno drugačiji, ali obojica rade dobar posao za tim. Da kažem ovako: za Božić s porodicom, a dan posle s Partizanom. To nam treba - rekao je italijanski stručnjak za klupski sajt.

Kapiten crno-belih Novica Veličković istakao je da očekuje veliku podršku sa tribina.

- Oni su jako dobra ekipa, bili su prvi u svojoj grupi, ulaze i u ovu grupu sa takvim ambicijama... Ipak, na našoj strani su Beograd, Arena i 15.000 naših ljudi. Nećemo dati da se iko naigra u Beogradu. Idemo na pobedu, pokazali smo da protiv dobrih ekipa znamo da odigramo dobro - istakao je Veličković.

Utakmica između Partizana i Virtusa igra se sutra od 20 sati u Štark Areni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading