Partizan pobedio, Trinkijeri besneo posle meča!

Autor:

Sport

04.01.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pobedili su Mornar u 14. kolu ABA lige, ali trener srpskog velikana Andrea Trinkijeri nije bio previše zadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Partizan je pobedio Mornar sa 88:75 u 14. kolu ABA lige, ali su crno-beli u vrlo kratkom vremenskom roku sa plus 20 došli na samo osam poena prednosti.

- Mornar nije igrao dobru odbranu, bili smo otvoreni, ali smo se opustili na kraju i to je kriminalno. Radimo na tome, ali moramo još više. Pustili su nas da šutiramo i teško je tada ne koristite otvorene šuteve - rekao je Trinkijeri novinarima posle meča dodajući:

- Gledajući drugo poluvreme, to nije istina. Nisam zadovoljan, idem kući sa gorkim ukusom u ustima - rekao je on.

Prema njegovim rečima, viđena su dva potpuno različita poluvremena iz ugla njegovih igrača.

- Dve utakmice u jednoj, prvo poluvreme smo igrali dobru odbranu, bili smo fokusirani i radili posao kako treba. Nekoliko naših loših odluka je dovelo do toga da se naša prednost smanji. Igrali smo se vatrom u drugom poluvremenu, bilo je gusto u završnici, ali smo zaslužili da dobijemo ovu utakmicu - rekao je italijanski stručnjak.

Crno-bele naredne nedelje očekuju dve veoma bitne utakmice - protiv Virtusa u Evrokupu i derbi za prvo mesto ABA lige protiv Cedevita Olimpije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading