"Bertansu samo Kari može da parira"

Autor:

Sport

04.01.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Partizana Davis Bertans se našao u listi igrača koji su najveća iznenađenja aktuelne NBA sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Davis Bertans

Krilni igrač Vašingtona je konačno dobio pravu priliku da demonstrira svoje umeće i to je obilato iskoristio, pre svega zbog činjenice da je jedan "potrošač lopti" Džon Vol van tima, dok je drugi, Bredli Bil, suočen sa povremenim lakšim povredama.

- Kako testirati obične NBA navijače od onih koji prate tu ligu sa strašću? Da li možete da imenujete jednog zdravog igrača Vašingtona pored Bila? Ako možete, svaka čast... Ako ne, zapamtite jedno ime - Davis Bertans - navodi se u tekstu Bličer riporta.

Dodaje se i da je Letonac drugi najvažniji igrač Vašingtona u sezoni.

- Autor ESPN Zek Lou je napisao da Bertansovoj šuterskoj formi u istoriji NBA lige može da parira samo Stef Kari - navodi se.

Uz to se ističe da su partije Bertansa u kancelariju generalnog menadžera Vašingtona Tomija Šeparda dovele mnoge goste, koji se raspituju da li bi on želeo da trejduje svog igrača.


- Šepard nema takve planove, čak namerava da produži ugovor Bertansu. Ako se naredne sezone vrati Vol, Bertans bi mogao da bude perfektan igrač uloge u timu - zaključuje se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading