Obradović hoće da se reši Lovernja: Vodio nesportski život, pokušao fizički da se obračuna sa Slukasom?

Autor: Sportski žurnal

Sport

04.01.2020

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Partizana i miljenik navijača Žofri Lovernj mogao bi ponovo da obuče crno-beli dres. A zašto Obradović više ne računa na Francuza?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žofri Lovernj

Žurnal, pozivajući se na saznanja turskih medija, prenosi da trener Fenerbahčea Željko Obradović više ne želi da trpi nesportski život i noćne izlaske o kojima su informisane sve strukture kluba, a još veći problem je Lovernjova dekoncentracija na terenu.

Dešavalo se, naime, da 28-godišnji centar zaboravi akcije, a nedavno kada mu je Kostas Slukas prigovorio zbog toga, Lovernj umesto da prihvati krivicu, pokušao je fizički da se obračuna sa njim.

Pomenuti izvor prenosi da je zbog toga Obradović doneo odluku da Lovernj više ne trenira sa ekipom, već individualno. Ovakav potez našeg trenera samo znači da je Lovernj baš preterao .

- Sasvim je sigurno da Obradović neće crno-belima „preporučiti“ nedisciplinovanog igrača, a logično je da će njegovi prijatelji iz Partizana proveriti sve informacije u vezi sa Francuzom, jer bi mogao potpuno da im poremeti atmosferu - prenosi Žurnal.

Zbog svega navedenog Obradović je nekadašnjeg igrača Šalona, Valensije, Himkija, Denvera, Oklahome, Čikaga i San Antonija odstranio iz tima i Francuz više ne trenira sa ekipom, već individualno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading