Real pobedio za Zvezdu u Top 8, Milano se izvukao uz sjajnog Micova

Autor:

Sport

03.01.2020

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je posle ovog kola Evrolige na osmom mestu tabele Evrolige, pošto je poraz ASVEL-a popeo crveno-bele na poziciju koja vodi u doigravanje.

RepublikaFoto: Starsport
Ovaj trijumf znači Zvezdi

Košarkaši Reala vrlo lako su izašli na kraj sa ASVEL-om u gostima i tako napravili dobar uvod za gostovanje Crvene zvezde u Francuskoj. Gosti su vodili skoro ceo meč, a utakmicu su prelomili u drugoj četvrtini.

Iako su izgubili sve tri ostale, igrači Reala su drugu dobili sa 13 poena razlike i na kraju trijumfovali sa 87:78. Trej Tomkins je imao 20, a Džordan Miki i Rudi Fernandes po 18 poena. Kod ASVEL-a Šarl Kaidi je jedini bio raspoložen sa 18 poena.

U veoma tesnom meču u kome su se timovi konstantno smenjivali u vođstvo Olimpija iz Milana je na svom terenu na kraju uspela da savlada Zenit 73:72.

Najbolji kod domaćina bio je Vladimir Micov sa 13 poena, a najefikasniji na meču bio je centar Zenita Gustavo Ajon sa 16 poena.

Košarkaši Valensije su se izjednačili sa Himkijem, ASVEL-om i  Crvenom zvezdom na tabeli Evrolige, pošto su ubeležili osmu pobedu u ovom takmičenju.

Iako su gubili gotovo 30 minuta Španci su u drugom poluvremenu prvo stigli Albu, a potom i preokrenuli rezultat i došli do sigurne pobede 91:77.

 Džordan Lojd je sa 19 poena opet bio najbolji kod Valensije, a solidne partije pružili su Abalde sa 16 i Dornenkamp sa poenom manje. Kod Albe Eriksen je imao 14, a Hermanson i Giedraitis po 13 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading