(VIDEO) Kalates trojkom vratio PAO sa ivice, Micić opet zadivio Evropu svojim asistencijama!

Autor:

Sport

03.01.2020

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panatinaikos je savladao CSKA u gostima 106:102 posle 45 minuta igre.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Još jedna neverovatna partija

CSKA je imao priliku da dođe do pobede pošto su sredinom treće četvrtine vodili dvocifrenim brojem poena. Ipak ta prednost se istopila, a Nik Kalates je trojkom na šest sekundi do kraja izjednačio i doneo svom timu produžetak.

Utakmicu karijere je odigrao Konstantinos Mitoglu sa 25 poena i 16 skokova, a Nik Kalates je uz 22 poena dodao 17 asistencija i 6 skokova. Kod CSKA Majk Džejms je opet igrao fenomenalno i došao je do 30 poena, a Danijel Haket je imao 24 poena.

Anadolu Efes je lako savladao Himki sa 101:82. U prve dve četvrtine imali smo egal meč, ali se domaćin vrlo brzo odlepio u trećoj četvrtini. Tako je rezultat ostao na strani Turaka, koji su došli do vrlo lake pobede.

Vasilije Micić je imao nekoliko fenomenalnih asistencija, a meč je završio sa 11 poena. Tibor Plajs je imao dabl-dabl 20 poena i 10 skokova, a 20 poena je imao i Šejn Larkin. Kod Rusa Džeremi Evans je imao 15 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading