(VIDEO) Smajli i Bobi koriste priliku na pravi način, Dončić na korak do tripl-dabla!

Autor:

Sport

03.01.2020

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Alen Smailagić upisao je svoj novi nastup u NBA ligi. U porazu njegovog Golden Stejta od Minesote (99:84) naš as bio je solidan! Na terenu je bio i Boban Marjanović u dresu Dalas Maveriksa,a u ovom timu ponovo je blistao slovenački reprezentativac, Luka Dončić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović i Deandre Džordan su vodili velike bitke u reketu

Popularni Smajli je na parketu proveo 16 minuta i za to vreme je ubacio sedam poena i imao tri skoka. Tu je i jedna asistencija. Njegovo dodavanje oduševilo je sve u Americi:

Najbolji u redovima Minesote bili su Napier i Kovington sa 20 poena, dok je ovaj drugi stigao do dabl-dabla sa deset asistencija. Sa druge strane, najefikasniji u ekipi Stiva Kera bio je Glen Robinson sa 16 poena.

Dalas je uspeo da pobedi Bruklin rezultatom 123:111, a ovoga puta priliku da igra imao je i Boban Marjanović! On je za 13 minuta zabeležio 10 poena i sedam skokova i tako ponovo pokazao da na njega baš ozbiljno može da se računa i da je vreme da bude više na terenu.

Na ovom susretu blistao je Luka Dončić! Slovenac je umalo došao do novog tripl-dabla u NBA ligi, nakon što je meč završio sa 31 poenom, 13 skokova i sedam asistencija.

Kada je bivši košarkaš madridskog Reala odmarao, menjao ga je Set Kari sa 25 poena, dok je na drugoj strani u redovima Bruklin Netsa najefikasniji bio Dinvidi sa 19 poena, dok je Džanan Musa skupio 14 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading