(VIDEO) Jokićeva dominacija protiv Indijane, Bogdanović dvocifren, ali na kraju i povređen!

Autor:

Sport

03.01.2020

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buđenje Nikole Jokića i povreda Bogdana Bogdanovića... Denver je bio bolji od Indijane 124:116, dok je Sakramento slavio u duelu sa Memfisom (128:123).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džoker ponovo na visini zadatka

Nikola Jokić je ovo gostovanje, drugo od pet uzastopnih, završio sa 22 poena za 24 minuta igre, te sedam skokova i nijednom jedinom asistencijom. 

Srbin je bio loš u prvom poluvremenu, postigao je samo dva poena i nije uspevao da uđe u svoj ritam. Tri lične greške zaradio je Jokić u prvih osam minuta meča i to ga je potpuno usporilo. Ipak, u nastavku naš as je zablistao.

Pogurao je svoj tim do pobede i tako još jednom odgovorio na kritike koje je dobio u poluvremenu. Ključni faktor za Nagetse svakako je bila partija Majkla Portera Juniora koji je sa klupe ubacio 25 poena.

 

Sakramento Kingsi su uspeli da savladaju Memfis rezultatom 128:123, ali... Glavobolju svima u ovom timu zadao je Bogdan Bogdanović!

Naš as je postigao 16 poena, ali je na pet minuta pre kraja utakmice morao da izađe. Napustio je dvoranu u pratnji lekara i niko nije mogao da kaže koliko je teška povreda i šta se desilo Srbinu.

Nemanja Bjelica je imao osam poena i pet skokova, dok Marko Gudurić nije dobio priliku da zaigra na ovom susretu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading