"Novajlije su nam dale krila!"

Autor:

Sport

02.01.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu u 17. kolu Evrolige nad ekipom Bajerna 93:63. Gotovo svi u timu Dragana Šakote imali su svoje veče, a Amerikanac Bili Beron susret je završio sa deset postignutih poena.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda - Bajern

Beron je veoma zadovoljan učinkom celog tima rekavši da veruje da će crveno-beli nastaviti sa ovako dobrim partijama i u narednim mečevima.

- Dobra utakmica od samog početka. Novajlije su nam dale tu dodatnu energiju. Mislim da je ovo možda i najbolja partija našeg tima od početka sezone. Nije lako dobiti utakmicu ovakvom razlikom. Energično smo igrali u prvom delu, isto tako smo nastavili i u drugom poluvremenu. Dobro smo igrali u odbrani, pogodili nekoliko odličnih šuteva, sve je bilo dobro i nadam se da ćemo tako i nastaviti- rekao je Beron.

Beron je čini se i sam u usponu forme, a sve se poklopilo sa dobrim nizom ekipe u poslednje vreme.


- Pričao sam o tome i ranije i kada smo imali neke od poraza. Rekao sam da je bilo rano za ocene, sad smo na skoru 8-9. Sezona je duga, nadam se da bi ovaj dobar niz mogli da nastavimo- rekao je košarkaš Zvezde.

Konačno, rekao je i koje su mu želje za 2020.

- Da svi budu srećni, da pobeđujemo, osvajamo trofeje, podržavamo jedni druge...Da budemo dobri drugovi, a rezultati će doći kao posledica toga- poručio je Beron.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading