Bogavac pozvao "Delije" na mobilizaciju: Crveno-beli protest posle meča Zvezda - Bajern!

Autor:

Sport

02.01.2020

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvatreniji navijači Crvene zvezde najavili su protest ispred ambasade Crne Gore u Beogradu, zbog najnovijeg zakona kojim se ugrožava sloboda veroispovesti našeg naroda. Među crnogorskim sportistima koji su digli glas protiv odluke predsednika ove države Mila Đukanovića našao se i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragan Bogavac, koji će biti prisutan ovoč četvrtka u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

"Delije" su pozvale sve navijače Crvene zvezde da posle utakmice protiv Bajerna koje se igra u četvrtak  od 19 sati produže iz "Štark arene" ka Knez Mihailovoj ulici i izraze protest protiv sporne odluke crnogorskog režima.

Nakon utakmice svi će se okupiti kod lopte na severnoj strani arene, odakle će krenuti u šetnju do crnogorske ambasade u centru Beograda. Bogavac je jasan u osudi suludog zakona i on će se pridržiti protestnoj šetnji.

- Mi smo pre neki dan bili u Beogradu sa studentima ispred Ambasade Crne Gore  da pružimo podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi, mitropolitu i vladiki. Posle utakmice Zvezda-Bajern očekujemo mnogo naroda u Beogradu u centru - rekao je Bogavac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading