(VIDEO) Dabl-dabl partije Vučevića i Janisa, Karmelo Entoni bio najbolji protiv bivše ekipe!

Autor:

Sport

02.01.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Orlanda pobedili su Vašington Vizardse na gostovanju u noći između srede i četvrtka sa ubedljivih 122:101. Novu fanstastičnu utakmicu imao je reprezentativac Crne Gore, Nikola Vučević.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nastavlja sa odličnim igrama... Nikola Vučević

Gosti su od početka kontrolisali situaciju na terenu, iako su Vizardsi uspevali da drže priključak tokom prve dve četvrtine.

Ipak, u trećoj je Orlando stekao dvocifrenu prednost. Do kraja su gosti samo uvećavali razliku, te su došli do ubedljive pobede.

Meč je obeležila i povreda Džonatana Ajzaka, koji je već početkom prve četvrtine doživeo nezgodnu povredu levog kolena. Iz kluba su saopštili da igrača očekuju dodatni pregledi.

Džej Ogustin predvodio je Medžik sa 25 poena (7-15 iz igre, 2-6 za tri), tri skoka i devet asistencija. Nikola Vučević ostvario je novi dabl-dabl, pošto je meč završio sa 20 poena (8-20 iz igre, 3-6 za tri) i 12 skokova.

Na drugoj strani istakao se Bredli Bil sa 27 poena (8-20 iz igre, 2-8 za tri), četiri skoka i pet asistencija.

Orlando je zabeležio 15. pobedu u sezoni, prvu u poslednja tri meča. Sa skorom 15-19 trenutno se nalazi na osmom mestu tabele Istočne konferencije.

Njukork Niksi zabeležili su treću pobedu zaredom pošto su na svom terenu savladali Portland Blejzerse sa 117:93.

Bio je to prvi meč koji je Karmelo Entoni odigrao u dresu Portlanda u 'Medison Skver Gardenu' protiv 'svojih' Niksa. Domaći navijači pozdravili su ga ovacijama.

Raspoložen za igru bio je Melo, koji je bio najefikasniji igrač meča sa 26 poena. Ipak, to nije pomoglo Blejzersima, koji su pretrpeli peti uzastopni poraz.

Iako je Portland bolje počeo meč, te kontrolisao situaciju u prvoj četvrtini, u nastavku su domaći preuzeli inicijativu. Niksi su potom fantastično odigrali poslednju deonicu, koju su dobili sa 34:16, te su došli do vrlo ubedljive pobede.

U dresu Niksa odličan je Mičel Robinson koji je postigao 22 poena uz stopostotan učinak iz igre - 11 od 11. Imao je još osam skokova. Džulijus Rendl je takođe ubacio 22 poena (8-15 iz igre, 3-6 za tri) uz 13 skokova.

U poraženom timu najbolji je bio Karmelo Entoni, koji je postigao 26 poena (11-17 iz igre, 3-5 za ti) i sedam skokova.

Milvoki Baksi su na svom parketu jedva savladali Minesotu koja je igrala bez gotovo polovine standardnih prvotimaca, a rezultat je na kraju bio 106:104 u korist Janisa Antetokumpa i drugova. Fenomenalni Grk je ubacio 32 poena uz 17 skokova za još jedan dabl-dabl. Sa druge strane, najefikasniji u poraženoj ekipi bio je Napier sa 22 poena, šest asistencija i tri skoka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading