Najbolji igrač Zvezde pred Bajern: Osećam kao da su nam baš oni bili potrebni!

Autor:

Sport

02.01.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Bajern u četvrtak od 19 sati u okviru 17. kola Evrolige. Najbolji igrač crveno-belih Lorenco Braun govorio je o narednom protivniku, ali i novim saigračima, Marku Jagodiću Kuridži , Vladimiru Štimcu i Kevinu Panteru.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Braun

Očekivanja od naredne 2020. godine?

- Pre svega srećna Nova godina svima. Radujem se predstojećoj godini i uzbuđen sam zbog svega što će novi momci doneti ekipi, ali i stari. Videćemo šta će biti - rekao je Braun.

Naredni protivnik je Bajern, šta očekujete od tog meča?

- Evroliga je teška. Niko se nije previše istakao. Pokušaćemo da igrao čvrsto, da pobedimo, što je najvažnije - kratko je rekao plejmejker Crvene zvezde.

Igrali ste protiv Asvela i Baskonije ovde u Beogradu, oni nisu imali brejk kao gosti. Bajern je pobedio samo Albu na gostovanju. Da li ste oprezni pred taj duel?

- Da, sigurno. Mi nismo iznad bilo koga ovde. Igraćemo kao i svaku drugu utakmicu, uložićemo najviše napore - istakao je Amerikanac.

Kako vidite nove momke Pantera, Jagodića Kuridžu, Štimca?

- Sjajni su. Osećam kao da su nam baš oni bili potrebni, uklopili su se dobro. Bez ikakvih problema sa bilo kim, kao da su ovde sve vreme. Odlični su za tim i uzbuđen sam zbog onoga što će doneti ekipi - ističe Braun.

Da li mislite da vam je bio potreban ovakav odmor, da se spremite za Bajern, s obzirom da niste igrali meč sa ekipom Budućnosti u Podgorici?

- Ne mogu da kažem da je bio potreban, ali lepo je imati više odmora. Uvek je bolje kad imate više vremena da se pripremite - zaključio je Lorenzo Braun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading