Propao pakleni plan Crnogoraca: Planirani neredi tokom meča Budućnost - Zvezda za koje bi bili optuženo SPC, Srbija i navijači crveno-belih!

Autor: borba.me

Sport

31.12.2019

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedine strukture u bezbednosnom sistemu Crne Gore planirale su da sinoć, za vreme košarkaške utakmice između Budućnosti i Crvene Zvezde da izazovu nerede na ulicama Podgorice, kako bi se prekinula dalja okupljanja vernika koji brane Srpsku pravoslavnu crkvu.

RepublikaFoto: Tanjug/M. PETROVIĆ
Pocija Crne Gore

Planirani su neredi sa pripadnicima policije, u blizini sportskog centra "Morača", za vreme trajanja meča, saznaje Borba.

Naime, ubačeni elementi je trebalo da masu građana, tokom šetnje ka Skupštini, odvuku prema dvorani "Morača".

Za sve to bi bili optuženi SPC, Srbija i navijači Crvene zvezde.

Bezednosne službe su planirale da te incidente iskoriste za uvođenje jedne vrste vanrednog stanja, odnosno da prekinu svaka dalja okupljanja ne samo u Podgorici, nego i u ostalim gradovima Crne Gore.

Jasno je da svakodnevna okupljanja širom Crne Gore, koja postaju sve masovnija, nikako na ruku ne idu vladajućem režimu, koji želi na sve načine da onemogući narod da iskaže protest zbog najavljenog otimanja imovine SPC u Crnoj Gori.

Srećom, svojim nedolskom na utakmicu, rukovodstvo Crvene Zvezde je odlukom da ne dođe u Podgoricu, faktički osujetilo planove određenih struktura u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading