Virtus na srpski pogon ponizio evroligaša!

Autor:

Sport

29.12.2019

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Virtusa nadigrali su Armani 83:70 u 16. kolu italijanskog šampionata, a posebno su zapaženi bili srpski igrači Miloš Teodosić i Stefan Marković, koji su zajedno imali više asistencija nego ceo tim evroligaša.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić i Aleksandar Đorđević

Virtus srpskog trenera Aleksandra Đorđevića, koji je protivnik beogradskog Partizana u narednoj fazi Evrokupa, tokom većeg dela duela.

Najbolji u pobedničkom timu bili su srpski organizatori igre – Miloš Teodosić imao je 15 poena (5/13 iz igre), 5 skokova i 6 asistencija, dok je Stefan Marković imao 8 poena (2/7 iz igre) i 12 asistencija, kao i 5 skokova. Vins Hanter je bio odličan sa 19 poena, dok je 13 dodao Džulijan Gembl.

Treći srpski internacionalac u dresu Virtusa, Stefan Nikolić, nije ulazio u igru.

Serhio Rodriges bio je najefikasniji u timu Etorea Mesine sa 19 poena i 5 asistencija, dok je srpski igrač Vladimir Micov imao 16 poena (4/8 iz igre, 8/8 penali), 2 skoka i 3 asistencije. Nemanja Nedović nije igrao zbog povrede.

 

 

Trener Armanija Etore Mesina dočekan je sa velikim počastima kao velika legenda kluba iz Bolonje.

Virtus je prvi na tabeli sa 13-2, a u narednom kolu tim iz Bolonje igra protiv Trenta u gostima. Armani je na skoru 10-5, a u narednom kolu dočekuju Kantu.

Ranije u nedelju Breša je u gostima bila bolja od Kantua 93:82 – Abas Avudu Abas, centar italijanske reprezentacije imao je 20 poena za pobednike, dok je u poraženom timu Ves Klark imao 23 poena. Bivši plejmejker Crvene zvezde Džo Reglend imao je 11 poena i 5 skokova.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading