(VIDEO) Majstorska partija Bogdanovića, Bjelica takođe dvocifren, ali Sakramento je ponovo podbacio!

Autor:

Sport

29.12.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento je potpuno stao... Ni odlična partija Bogdana Bogdanovića nije pomogla "kraljevima" da izbegnu poraz u meču protiv Finiks Sansa (112:110).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogi pokazuje da je igrač za velika dela

Kingsi su vezali šest poraza i jasno je da nešto mora da se menja...  Bogdan Bogdanović je odigrao jednu od boljih utakmica i postigao 22 poena uz četiri skoka i tri asistencije.

Poen više imao je Badi Hild, dok je Barns meč završio sa 21 poenom i 10 skokova. A dvocifren učinak je imao i naš drugi internacionalac u Sakramentu Nemanja Bjelica koji je meč završio sa 11 poena, šest skokova, četiri asistencije i po ukradenom loptom i blokadom. 

Bogdanović je na ovom meču pokazao da je igrač za velike dela i na taj način zapušio je usta navijačima posle kritika zbog promašaja na prethodnoj utakmici.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Devin Buker sa 32 poena i 10 asistencija, dok je Riki Rubio zabeležio 21 poen i osam asistencija. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading