Zvezda predstavila Kevina Pantera!

Autor:

Sport

27.12.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Panter, američki bek i dosadašnji član Olimpijakosa, potpisao je u petak ugovor sa KK Crvena zvezda do kraja sezone! Ovaj 26-godišnji Njujorčanin visok 193 centimetara podjednako dobro može da igra na bekovske pozicije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kevin Panter

Nakon koledž karijere koju je završio na Univerzitetu Tenesi, započeo je svoju evropsku karijeru, koju je postepeno podizao iz sezone u sezonu, igrajući prvo za Lavrio, pa Antverpen, AEK, Virtus iz Bolonje i Olimpijakos.

Sa ekipama AEK-a i Virtusa osvajao je FIBA Ligu šampiona dve godine uzastopno, a u dresu ekipe iz Bolonje bio je i MVP završnog turnira u Belgiji sa 26 poena i 7 skokova.

Pred početak ove sezone potpisao je dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom za koji je na 11 utakmica u EL ubacivao prosečno 7 poena za 18 minuta u igri.

- Dolaskom Pantera Crvena Zvezda je dobila značajno pojačanje, odličnog strelca, igrača koji je vrlo često uskakao i na poziciju pleja, i koga trener Dragan Šakota odlično poznaje iz sezone u kojoj je AEK osvojio dva trofeja.

U Crvenoj zvezdi će nositi dres "00" a debitovaće ponovo u crveno-belom dresu, ovoga puta regionalnog i srpskog šampiona, u ponedeljak u Podgorici.

Kevin dobro došao u Crvenu zvezdu! - piše na zvaničnom sajtu kluba.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Kevin Panter

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading