Micić uništio Makabi, CSKA u trileru bolji od Milana

Autor:

Sport

26.12.2019

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anadolu Efes je nastavio sa serijom sjajnih rezultata i savladao je Makabi iz Tel Aviva 99:79.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Sjajni srpski plejmejker je opet briljirao

Najbolji u pobedničkom timu još jednom je bio srpski plejmejker Vasilije Micić sa 23 poena i 5 asistencija.

Držao se Makabi do polovine druge četvrtine i do tada je rezultat bio izjednačen. Efes je prelomio meč, završio poluvreme sa 7 poena prednosti i ta prednost je do kraja meča samo rasla. 

Osim Micića kod Efesa ja sajan bio i Rodrigo Beboa koji je imao 22 poena, a Krunoslav Simon je dodao 19. Kod Makabija Džejk Koen je imao 15, a Skoti Vilbekin 12 poena. 

Košarkaši CSKA su u jako neizvesnom meču na kraju uspeli da savladaju Olimpiu iz Milana 78:75. Poveo je CSKA, ali je posle sjajne druge četvrtine italijanski tim otišao na odmor sa sedam poena prednosti.

Tim Dimitrisa Itudisa je ipak u drugom poluvremenu polako smanjivao zaostatak i u finišu je uspeo da preokrene i dođe do bitne pobede.

Kod pobednika Danijel Haket je imao 28 poena, dok je Majk Džejms uz 17 poena dodao i 11 asistencija. Kod Olimpije Rodriges i Gudaitis su imali po 13 poena, a Kejleb Tarzuski 11 poena i 10 skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading