Zvezdo, Beron ima veliku želju!

Autor:

Sport

26.12.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron istakao je da bi ponovo voleo da zaigra sa svojim četiri godine starijim bratom Džimijem koji trenutno nastupa za francuski Šampanj Šalon-Rem, ali da bi sve "prštalo" ukoliko bi se našli jedan protiv drugog na terenu.

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron

- Poubijali bismo se! Zaista bi bilo teško da se fokusiramo samo na meč. Tada smo živeli u istoj zgradi, ja sam bio na drugom, a on na trećem spratu. Ta godina je zaista prošla veoma brzo. Voleo bih da smo mogli igrati zajedno još nekoliko puta - kazao je Zvezdin Amerikanac.

Njihov otac bio je trener na nekoliko američkih univerziteta.


- Razvili smo prirodnu ljubav prema košarci i ona je ostala sa nama tokom celog života. Ne mislim da smo brat i ja blagoslovljeni posebnim atletskim sposobnostima, ali igramo na visokom nivou jer su nas roditelji učili da se težak rad uvek isplati - kazao je Beron.

Nakon što nije uspeo da se domogne NBA lige, košarkaš "crveno-belih" je evropsku karijeru započeo 2014. godine u Ritasu.

- Ja sam se u to vreme školovao za evropsku košarku i već tada sam znao da je Ritas dobar klub. Imao sam priliku da odem u NBA trening kamp, ali sam se ipak odlučio za Ritas, jer sam znao da je tamo dobra situacija - zaključio je Beron.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading