Srpski Virtus "zgazio" Fortitudo u derbiju Bolonje - Teo i Pefi više asistencija nego poena!

Autor:

Sport

25.12.2019

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Virtusa ubedljivo su savladali Fortitudo rezultatom 94:62 u okviru 14. kola italijanskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aeksandar Đorđević

Izabranici Aleksandra Đorđevića su od samog početka uspeli da nametnu svoj ritam, brzo su stigli do dvocifrene prednosti, a potom su samo konstantno povećavali prednost. Gosti su najveći otpor pružili tokom trećeg perioda, kada su se držali na oko 20 poena razlike, ali su posustali u završnici, kada se Virtus dodatno odvojio.

Najbolji u trijumfu Virtusa bio je Kajl Vims sa 32 poena, Stefan Marković je dodao sedam, uz tri skoka i deset asistencija, dok je Miloš Teodosić utakmicu završio sa pet poena, jednim skokom i deset asistencija.

Na drugoj strani istakao se Hari Sims sa 16 poena i 13 skokova, dok su po 12 poena dodali Danijele Ćinćarini i Kasijus Robertson.


Za Virtus je to bila 12. pobeda ove sezone, posle koje ima 24 boda na čelu tabele, sa četiri boda više od Sasarija, koji ima utakmicu manje, i Armanija. Fortitudo je na šestoj poziciji sa skorom 8-6.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading