Trinkijeri nahvalio Aleksandra Vučića

Autor:

Sport

25.12.2019

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri govorio je o sudaru Srbije i Italije u okviru kvalifikacija za OI.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Prirodno navijam za Italiju, ali ako treba neko da me pobedi, neka bude Srbija. Ali mislim da je Srbija u maloj prednosti. Ja živim u sportu, radim u sportu, u Italiji je kriza, nema taj sport podršku. Menjaju se zakoni u vezi sa porezom i velika je afera, u Olimpijskom komitetu se svađaju, ali vidim da će se igrati kvalifikacije i vi imate veliku sreću da imate predsednika Vučića koji je veliki sportista. Ja pričam o sportu, a imati olimpijske kvalifikacije u Srbiji, to je velika stvar - rekao je Trinkijeri na RTS-u.

Pohvalio je Trinkijeri izbor Igora Kokoškova.

- Ne postoji bolji most između NBA i Evrope. Svi imamo igrače iz NBA koje želimo da vidimo kako igraju, a drugačija je potpuno igra. Kokoškova znam i cenim, fantastičan je izbor.

On se osvrnuo i na život u Srbiji.

- Ovde volim ljude na kraju krajeva. Gostoprimljivi su, topli, temperament... Nekad je dobar, nekad ne, ali je dobro imati ga ispred sebe, a ne gledati na stranu, ovako uvek gledaš sve u oči. Ne volim samo gužve. Kad padne kiša, bolje je da si kod kuće - zaključio je Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading