Bomba na Malom Kalemegdanu: Zvezda dovela veliko pojačanje!

Autor:

Sport

24.12.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je novo pojačanje ovog utorka, a reč je o bivšem MVP igraču Lige šampiona, Kevinu Panteru.

RepublikaFoto: Republika
Košarkaši Crvene zvezde

Nekadašnji igrač Olimpijakosa registrovan je na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije kao novi igrač crveno-belih pa je sada postalo jasno da je Zvezda dobila veliko pojačanje za nastavak sezone.

Trener Dragan Šakota dobio je igrača sa kojim je tokom angažmana u AEK-u osvojio Ligu šampiona. Panter je nakon toga prešao u Virtus iz Bolonje sa kojim je takođe postao šampion istog takmičenja, ali i poneo titulu MVP-a.

Ovog leta Panter je potpisao za Olimpijakos, očekivalo se da bude jedan od protagonista igre velikana iz Pireja. Međutim, u poslednje vreme je izgubio status. Nije ga bilo ni u rosteru Olimpijakosa na nedavnom meču protiv Crvene zvezde.

On je ove sezone odigrao 11 mečeva u Evroligi i prosečno je beležio 6,8 poena. Panter je prošle sezone sa velikim uspehom igrao za Virtus iz Bolonje koji su predvođeni Aleksandrom Đorđevićem trijumfovali na Fajnal foru FIBA Lige šampiona, dok je Panter dobio MVP priznanje. U polufinalu protiv Bamberga postigao je 21, a u finalu protiv Tenerifa 27 poena. 

Čeka se još rasplet oko Vladimira Štimca kome ugovor sa Fenerbahčeaom zvanično ističe 25. decembra, dakle u sredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading