Filip Čović: Ovako treba da se reaguje!

Autor:

Sport

22.12.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vandrednoj konferenciji za medije povodom novonastale situacije u Crvenoj zvezdi medijima se obratio i Filip Čović.

RepublikaFoto: Starsport
Čović i Gist su bili meta zvižduka

On je naglasio da se zahvaljuje svojoj ekipi na podršci, a dodao je da su zvižduci sa tribina bili upućeni i drugim igračima.

- Zahvalio bih se svima na podršci. Mislim da tako treba i da reaguje. Ovo nije pitanje o pojedincu. Nisam samo ja, dešavalo se i drugim igračima. Želimo da budemo tim, da pokažemo da smo tim, tako najbolje možemo da radimo i napravimo rezultat. Niko više od nas ne želi pobedu, to je apsolutno nemoguće. Hvala momcima, hvala svima. Prethodne godine smo bili tim i ove ćemo biti, šta god da se desi - rekao je Čović.

Jedan od prvih koji je reagovao zbog ove situacije je i američki bek Čarls Dženkins. On je na tviteru pružio podršku Čoviću, a sada je i javno rekao šta misli.

- Rekao sam šta sam rekao. Mnogo vremena provodimo zajedno, mi smo tim. To što sam uradio za Filipa, uradio bih i za bilo kojeg drugog košarkaša, kao što znam da bi i oni za mene - rekao je Dženkins na konferenciji za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading