Branko Lazić o Filipu Čoviću, ali i Radičeviću i Omiću!

Autor:

Sport

22.12.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić obratio se javnosti povodom dešavanja na utakmici sa Olimpijakosom.

RepublikaFoto: Republika
Kapiten izašao ispred tima

Posle evroligaške pobede nad Olimpijakosom, Lazić je bio ljut na navijače koji su vređali njegovog saigrača Filipa Čovića.

Lazić se zahvalio medijima što su u vanrednom terminu došli na konferenciju za štampu.

- U petak sam nagovestio nešto i zbog toga smo danas ovde. Ne želim da ostanemo nedorečeni i da ostavimo prostor za nagađanja. Želim da se zahvalim velikoj većini navijača koja nam pruža podršku. Ne želim da se stvori utisak da smo mi neki razmaženi košarkaši kojima smetaju kritike i zvižduci. Ko radi taj i greši i svako ima pravo na grešku, ali atmosfera koja se stvara u poslednje vreme ne ostavlja nam mogućnosti za normalan rad. Sve što mi želimo i, ako mogu da kažem, tražimo od navijača je da nam omoguće podršku koja nam je potrebna. Prihvatamo kritiku, ali mislim da ćemo bolje proći sa podrškomm - izjavio je Lazić.

On je objasnio izjavu posle meča kada je rekao "da je ovo poslednji put da igramo u ovakvim uslovima".

- Iskreno, najviše bih voleo da se to ne desi. Ne želim da razmišljam šta će da bude i koji će biti naši potezi, ali u ovakvoj atmosferi više ne može da se normalno ni igra, ni radi, ni funkcioniše. Ne želim da dolazi do toga i da budemo prinuđeni na neke radikalnije korake. Nadam se da će svi rauzmeti ovu poruku danas. Zato smo tu svi zajedno izašli i želim da nam se omogući da nastavimo sezonu i naš posao u uslovima onakvim na kakve su nas navijači navikli - dodao je kapiten crveno-belih.

Na kraju je uporedio ovu situaciju sa slučajevima Alena Omića i Nikole Radičevića. 

- Bilo je slučajeva, mislim da nisu duže trajali. Što se tiće same situacije sa Alenom (Omićem), kada je došao na prvu utakmicu baš protiv Olimpijakosa, navijači su pokazali nezadovoljstvo i posle više nisu dolazili, koliko se ja sećam. To se na neki način tu zaustavili, nije bilo zviždanja i transparenata. Što se tiče ostalih igrača (kao situacija sa Nikolom Radičevićem)... I on je relativno brzo napustio klub i nije bilo ni vremena ni prilike da se reaguje. Shodno tim dešavanjima i iskustvima ovim želimo da pokažemo da nema potrebe za tim, jer mislim da samo štetimo i klubu i imidžu koji smo stvorili u Evropi, što se tiče i kluba i navijača. Mislim da samo zajedno, sa navijačima i igračima, možemo da napravimo neke... Ne neke, nego velike rezultate - jasan je bio Lazić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading