Trinkijerijev šou: Hteo sam da mu bacim bombu na auto, navijači, gde ste?

Autor:

Sport

21.12.2019

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su upisali četvrtu uzastopnu pobedu u ABA ligi u beogradskoj "Štark areni" protiv Igokee (83:79), uz dobru rolu Nikole Jankovića, čiju partiju je posle meča prokomentarisao trener Andrea Trinkijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Radi svoj posao i mislim da može da igra još mnogo bolje. U prvom poluvremenu kako je igrao, hteo sam da mu bacim bombu u auto, a onda je bilo potpuno drugačije u drugom. To je njegov svakodnevni rat sa samim sobom – istakao je Trinkijeri, a onda prokomentarisao i timsko izdanje, kao i samo 3.000 navijača na tribinama.

- Moramo da imamo mnogo bolji pristup na ovakvim utakmicama. Bili smo loši, ali to smo samo mi krivi, treneri i igrači. Moram nešto da kažem iz srca, posle četiri meseca, ne znam da li je u redu da igramo sa ovako malo navijača. Nama je potpuno drugačije da igramo kad nemamo podršku. Nismo bili dobri u odbrani, u napadu i koncentraciji. Ali nedostajalo nam je nešto... Mislim da sa ovakvom sezonom možda bi mogli malo bolje gledaoci da nas podrže - rekao je italijanski strateg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading