Neverovatni Džejms pokorio Efes u Istanbulu!

Autor:

Sport

20.12.2019

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U reprizi finala Fajnal Fora, kao i pre nekoliko meseci i sada je uspešniji bio CSKA 81:80 uz pobedonosni koš Majka Džejmsa.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Majk Džejms

Kada se ulazilo u poslednju četvrtinu malo ko je pomislio da će Efes na kraju izgubiti utakmicu. Turski šampion je imao velikih 11 poena prednosti - 66:55. Međutim, Armejci su predvođeni Majkom Džejmsom uspeli malo po malo da anuliraju veliku razliku i ušlo se u penal zaršnicu.

Prvo je Vojtman imao šansu da donese prednost Armejcima, ali je pogodio samo jedno bacanje minut pre kraja za 79:79. Potom je Tibor Plajs stao na liniju penala 37 sekundi pre kraja i takođe pogodio jedno bacanje za minimalnu prednost.

Odlučio je Džejms, koji je uzeo šut pet sekundi pre kraja i pogodio za 81:80, ispostaviće se i pobedonosni koš.

Upravo je Džejms bio najefikasniji kod pobednika sa 28 poena (5/5 za dva, 5/7 za tri poena) uz šest skokova i četiri asistencije. Hajns je postigao 16, a Vojtman 15 poena. Na drugoj strani najefikasniji je bio Krunoslav Simon sa 21 poenom, dok je Larkin postigao 18. Vasilije Micić je završio meč sa dva pona, isto toliko skokova i tri asistencije.

Efes je poravnat na prvom mestu sa Realom i skorom 12-3, dok je CSKA peti sa 10-5

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading