Krenula čistka u taboru crveno-belih: Zvezdin bek na korak od prelaska u Megu!

Autor:

Sport

18.12.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mege ranije tokom dana dobili su pojačanje u vidu Kendrika Perija, a uskoro bi mogli da postanu jači za još jednog igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Kako pišu "Večernje novosti", sastav Dejana Milojevića bi mogao da dobije pojačanje iz Crvene zvezde u vidu Nemanje Nenadića, koji bi došao na pozajmicu do kraja sezone.

Novosti navode da su se dva kluba već dogovorila o svim uslovima, te da se samo čeka da se ozvaniči saradnja, te da Nenadić obuče ružičasti dres. I ove, a i prethodne sezone, bio je u drugom planu u redovima crveno-belih, pa će u dresu Mege pokušati da se izbori ozbiljniju minutažu i da se nametne treneru Dejanu Milojeviću.

Ranije tokom karijere, Nenadić je nastupao za Tamiš, Pirot, Vojvodinu, Dunav i FMP iz Železnika, pre nego što je prešao u klub sa Malog Kalemegdana. Ove sezone minute je upisao na samo dve utakmice - u ABA ligi je igrao protiv Igokee, dok je u Evroligi nastupio protiv Real Madrida u Beogradu.

Trener crveno-belih, Dragan Šakota je nakon nedavno odigrane utakmice protiv FMP-a izjavio da će se Nemanja Nenadić i Nikola Jovanović naigrati košarke.

- Vidim lepu energiju od njih, treba da vidimo šta ćemo sa njima. Konkurencija na njihovim pozicijama je jaka, a meni je jako žao kad mladi igrači ne mogu da dobiju šansu. Naigraće se oni košarke, dobri su - rekao je tada trener Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading