Pukla stotka u Moskvi, Džejms i centri uništili Zvezdu

Autor:

Sport

18.12.2019

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su poraženi u Moskvi na gostovanju CSKA 100:74 nakon sjajne partije Majka Džejmsa i očajne igre Zvezde ispod koša.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Majk Džejms je nezaustavljiv

Ekipa CSKA je na startu meča bila vođena sjajnim Majkom Džejmsom koji je dao 13 poena i tako doneo domaćinu prednost od pet poena na kraju prvih 10 minuta. Kuzmić je na startu dominirao ispod koša, a na kraju je popustila odbrana Zvezde i dozvolila da se CSKA odlepi.

Bolomboj je držao prednost CSKA na startu druge četvrtine, a potom je opet na scenu stupio Majk Džejms. Sa 22 poena vodio je svoj tim ali je Zvezda ostala na -8 na poluvremenu. Najbolji u redovima Zvezde bio je Dejan Davidovac sa 12 poena u drugih 10 minuta.

Crvena zvezda je odlično počela treću četvrtinu i odmah smanjila prednost protivnika. Posle nekoliko trojki poeni Boriše Simanića doneli su prednost Zvezdi, a onda je tim Dragana Šakote potpuno stao. CSKA je uspeo da se odlepi i da do kraja četvrtine ode na +14.

Vrlo lako je CSKA u poslednjoj četvrtini održao svoju prednost i na kraju došao do vrlo ubedljive pobede.

U ekipi CSKA nezaustavljiv je bio Majk Džejms sa 29 poena, a Džoel Bolomboj je dao 19. Kod Zvezde Davidovac je imao 17, a Beron 14 poena.

IV ČETVRTINA: 

10. minut: Dženkins krade loptu, Davidovac promašuje, ali se ispravlja i daje poene za 98:74. Kufos daje stoti poen za CSKA i ostaje 100:74.

9. minut: Kufos daje još dva poena za 98:71. Faul nad Dobrićem, ali on promašuje oba bacanja. Bejker baca loptu u aut.Dobrić promašuje u prodoru.

8. minut Faul nad Gistom i on postiže poene za 94:69. Posle promašaja Hilijarda i Voronceviča Kufos postiže dva poena. Zvezda ima još jedan loš napad. 

7. minut: Daje trojku Hilijard i sada ima 10 poena. Gavrilović traži tajmaut. Promašuje Derik Braun trojku, ali i CSKA promašuje sa distance. 

6. minut: Gist je igrao nogom. Kostas Kufos daje dva poena za 91:65. Dobrić daje prve poene i smanjuje na 91:67. 

5, minut: Promašaj Kufosa, ali poene ne daje ni Čović. Trojku daje Hilijard za 89:65. Faul Bejkera nad Čovićem. Promašuje Kuzmić pod košem. 

4. minut: Faul nad Čovićem za dva bacanja. Pogađa jedno bacanje, a onda Kufos gubi loptu. Gube loptu košarkaši Zvezde, a onda Hilijard daje poene iz kontre za 84:65. Uz sve to suđena je tehnička Šakoti. Pogađaju bacanje košarkaši CSKA i sada je +20.

Druga tehnička za Šakotu i on je isključen!  Još jedno bacanje pogađa CSKA. Potom koraci Gista, Zvezda je potpuno izgubila kompas u ovom meču.

3. minut: Beron promašuje tešku dvojku, a Faje pravi faul i tajmaut traži Šakota. Voroncevič daje dvojku za 82:64.

2. minut: Sve izgleda gotovo posle sedmog poena Semena Antonova i +18 za CSKA. Gist smanjuje na 80:64. Haket promašuje za dva, a Davidovac hvata loptu.

1. minut: Nastavlja Bolomboj da dominira i svojim poenima donosi rekordnih +16 za CSKA. Zvezda propušta priliku da se približi. 

III ČETVRTINA: 

10. minut: Beron siguran i smanjuje na 72:62. Faul Simanića i tri bacanja za Voronceviča. On pogađa dva bacanja. Gist promašuje iz teške pozicije, a faul nad Bolomboju završava ovu četvrtinu. Na kraju je 76:62.

9. minut: Loš napad Zvezde, a onda dva poena Džejmsa uz faul. Pogađa bacanje, a Davidovac promašuje trojku. Semen Antonov daje dvojku uz faul i sada je CSKA na +11. Antonov pogađa i bacanje, te je sada 72:60.

8. minut: Džejms daje dva poena i CSKA je na +8. Faul Heketa, a onda Boriša Simanić daje dva poena ispod koša za 66:60. Voroncevič promašuje trojku. 

7. minut: Bolomboj je fauliran. Pogađa oba bacanja za +5. Asistencija Čovića za Berona i sada je 61:58. Onda trojka Bolomboja i sada je 64:58. Lazić kratak u pokušaju za tri. 

6. minut: Kurbanov trojkom donosi prednost Rusima i sada je 59:56. Potom faul u napadu Zvezde, a onda CSKA promašuje trojku i hvata loptu ispod koša. 

5, minut: Trojka Simanića i Zvezda vodi! Džejms 24. poenom dovodi CSKA u vođstvo.  Faul nad Kuzmićem, on prvo promašuje, a onda izjednačujje. 

4. minut: Ne pogađa Kuzmić, a onda pravi faul nad Džejmsom. Fojtman promašuje trojku, a onda to radi i Beron. Još jedan promašaj CSKA, a onda Simanić daje svoje prve poene za 54:52.

3, minut: Faul nad Kurbanovom koji pogađa oba bacanja za 54:47. Trojka Zvezde za 54:50, pogodio je Beron. 

2. minut: Strelnieks promašuje dvojku, Promašuje trojku Lazić na isteku napada.

1. minut: Promašaj Berona, ali potom Kurbanov pravi grešku u koracima. Trojka Berona za 52:47. 

II ČETVRTINA: 

10. minut: Davidovac pogađa uz faul i sada je 49:40. Pogađa još jedno bacanje. Sada još jedna trojka Majka Džejmsa. Mo Faje daje trojku uz zvuk sirene i na poluvremenu je rezultat 52:44.

9. minut: Posle promašaja CSKA lopta dolazi do Džejmsa koji pogađa trojku za 46:38. Faje gubi loptu, a onda Gist pravi faul nad Hajnsom. Još jedna trojka Džejmsa. 

8. minut: Hajns završava na obruču za 43:34. Promašaj i Zvezde za dva, a onda Dženkins krade loptu i fauliran je u prodoru ispod koša. Dva poena sa linije slobodnih bacanja, a onda još jedna sjajna odbrana Zvezde,. Gist pogađa sa poludistance za 43:38.

Foto: Euroleague.net

7. minut: Majk Džejms prolazi, ali ne daje poene ispod koša, a potom Davidovac daje trojku i smanjuje na 41:34. Tajmaut za Itudisa. 

6. minut: Promašaj Davidovca, a potom Bolomboj pogađa uz faul Dobrića. Sada je 38:30 i idemo na tajmaut. Daje Bolomboj svoj osmi poen. Gist gubi loptu, a Ron Bejker daje poene iz kontre za 41:30. Prodor Davidovca i zaustavljen je faulom. Daje samo jedno za 41:31.

5. minut: Davidovac daje poene posle sjajnog prodora, 34.30. Strelnieks promašuje, a Semen Antonov hvata loptu i daje dva poena. 

4. minut: Promašaj Džejmsa, Posle velike gužve ispod koša Džejms Gist pogađa za 2 i sada je 32:28. Bolomboj daje poene preko gista za 34:28. 

3. minut: Bolomboj promašuje ispod koša, a Dženkins gubi loptu. na kraju Voroncevič pogađa trojku iz ugla. Davidovac promašuuje trojku iz velike udaljenosti, a potom Odžo pravi faul.

2. minut: Bolomboj zakucava, a Davidovac ga faulira. Posle pogođenog slobodnog bacanja rezultat je 29:23. Promašaj Dćenkinsa za tri, a onda Davidovac daje tri za 29:26.

1. minut: Lazić promašuje iz teške pozicije, ali ni CSKA nije dobro organizovao prvi napad. Potom faul nad Odžom ispod koša. Pogodio je oba bacanja za 26:23.

I ČETVRTINA: 

10. minut: Strelnijeks pogađa trojku uz faul, ali promašuje dodatno slobodno bacanje. Faul Antonova nad Beronom. Promašaj Berona za tri i CSKA u poslednjem napadu daje dvojku za 26:21.

9. minut: Promašaj Fojtmana za tri, Pogađa Beron dvojku iz trka za 21:18. Još jedan promašaj CSKA, Pokušava Lazić za tri i pogađa za 21:21. 

8. minut Nema koša za Kurbanova za tri, ali onda pogađa dvojku i sada je 21.16. Još jedan promašaj Zvezde.

7. minut: Bili Beron pogađa trojku za 15:14, Majki Džejms nastavlja i daje trojku, a potom mu trojku vraća Filip Čović. 

6. minut: Kajl Hajns pogađa dvojku uz zvuk sirene, a onda promašaj Čovića za tri. Ipak Hajns pravi faul pod košem. Gubi loptu Simanić, a Majk Džejms pogađa trojku za +4 svog tima.

5. minut: Promašaj i CSKA, a sada i Simanić promašuje trojku. Faul Kuzmića.Televizijski tajmaut.

4. minut: Opet lopta za Kuzmića ispod koša, ali onda Džejms prolazi za 10:8. Filip Čović daje poene uz faul. Pogađa plej i sada je 11:10. Faul Filipa Čovića. Krade loptu Branko Lazić, Beron promašuje za tri.

3. minut: Sjajna asistencija Filipa Čovića za Kuzmića i sada je 6:5. Majk Džejms pogađa trojku preko Simanića za 8:6. 

2. minut: Sjajan pik Zvezde, Kuzmić polaže ispod koša za 5:4. Sjajna odbrana Čovića na Džejmsu. Izgubljena lopta Zvezde. 

1. minut: Pogađa Kurbanov trojku na startu meča, a onda Branko Lazić pogađa iz prodora.Slobodna bacanja za Džejmsa posle faula Simanića. Pogađa oba bacanja za 5:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading