Hrvat vodio Jutu do pobede nad Orlandom, Lejkersi zatrokirali!

Autor:

Sport

18.12.2019

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović imao je izuzetno veče u pobedi nad Orlandom, dok su Los Anđeles Lejkersi i zahuktali Lebron Džejms zaustavljeni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bojan Bogdanović

Juta Džez je pobedio Orlando Medžik rezultatom 109:102.

Briljantnu partiju pružio je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović, koji je imao 30 poena (11/22) i po pet skokova i asistencija.

Orlando je u meču u Solt Lejk Sitiju napravio veliki preokret došavši do prednosti od 97:90 nakon što su desetak minuta ranije imali 18 poena zaostatka.

Ušlo se u neizvesnu završnicu, ali tu je Juta bila bolja i zasluženo došla do pobede. Vredi napomenuti da je Bojan postigao čak 12 poena u završnici poslednje deonice.

Pored Bogdanovića 30 poena je postigao i Donovan Mičel, dok su dabl-dabl imali Džo Ingls (16 poena, 12 skokova) i Rudi Gober (12, 19).

Na drugoj strani najefikasniji je bio Di Džej Ogastin sa 22 poena. Evan Furnije je dodao 19, Markel Fulc 14, a Nikola Vučević je imao 12 poena i 11 uhvaćenih lopti.

Lejkersi su doživeli tek drugi poraz u poslednjih 19 mečeva, dok su Pejsersi ubeležili četvrti trijumf u nizu.

Bruklin Netsi nastavili su da pobeđuju i bez Kajrija Irvinga u sastavu, a ovog puta bili su bolji od Nju Orleans Pelikansa rezultatom 108:101, posle produžetka.

Los Anđeles Klipersi nisu imali problem sa Finiks Sansima i ostvarili su pobedu od 120:99.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading