FMP šokirao Budućnost i pobedio lidera u Železniku

Autor:

Sport

14.12.2019

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši FMP-a potvrdili su fenomenalnu formu iz ove sezone tako što su pobedili lidera na tabeli Budućnost 89:79 i tako naneli Podgoričanima tek drugi poraz ove sezone.

RepublikaFoto: ABA liga/FMP
Duop Rit je dominirao pod košem

Kod FMP-a najbolji su bili Marko Radovanović sa 16 i Duop Rit sa 13 poena. Kod gostiju Bamford je imao 18, a Kobs 16 poena. 

U neizvesnom meču FMP je bolje otvorio meč i poveo, ali je Budućnost u finišu prve četvrtine došla do priključka. Nastavila je Budućnost sa dobrom igrom i na poluvremenu su timovi bili poravnati.

Ipak srpski predstavnik je mnogo bolje ušao u drugo poluvreme te je tim Vlade Jovanovića pred poslednjih deset minuta imao prednost od 7 poena.

U poslednjih 10 minuta FMP je uspeo da sačuva tu prednost i dođe do velike pobede, koja vraća ovaj tim u igru kada je u pitanju plasman na plejof ABA lige.

U prvom meču večeri Mornar je lako savladao Megu 85:68 uz sjajnu partiju Damira Markote koji je imao 22 poena. Jedini raspoloženi kod Mege bili su Simovoić sa 17 i Stanić sa 13 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading