Ludačka partija Džejmsa Hardena!

Autor:

Sport

14.12.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hjuston Roketsi su sa 130:107 pobedili Orlando Medžik u utakmici u kojoj je dominirao Džejms Harden sa 54 poena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden

Džejms Harden je sa 54 poena uz 10 postignutih trojki (izjednačen timski rekord) vodio Hjuston do novog trijumfa. To je bio 5. Hardenov meč sa 50 i više poena ove sezone.

Njegov kolega Rasel Vestbruk postigao je 23 poena, a dvocifren je bio i Ben Meklemor sa 18 poena, 12 je imao Pi Džej Taker, a 10 Klint Kapela uz po 11 skokova.

Vrlo rano je bilo jasno da Orlando neće imati šta da traži u ovom meču, a Hjuston je bio tim kom su dozvolili da im ubaci 22 trojke, više nego ijednom drugom protivniku u Emvej centru.

Pri ulasku u poslednju četvrtinu, Hjuston je vodio sa 96:78 i u poslednjem dvanaestominutnom periodu se samo čekao konačan rezultat, pa su Roketsi sa 130:107 lako upisali novu pobedu.

Evan Furnije sa 27 i Eron Gordon sa 21 postignutim poenom bili su najzapaženiji u redovima poraženog tima.

Filadelfija Seventisiksersi su u svom Vels Fargo centru odigrali još jedan napet meč, ovoga puta protiv motivisanih Nju Orleans Pelikansa, ali su momci iz Pensilvanije uspeli da upišu pobedu.

Tobajas Heris, Ben Simons i Džoel Embid su imali ravnopravne "revolveraše" na drugoj strani u vidu Brendona Ingrama, Džrua Holideja i Džej Džeja Redika (bivši igrač Filadelfije) pa su svim prisutnim fanovima priredili spektakl.

Filadelfija je pobedom rezultatom 116:109 ostala jedina ekipa koja je neporažena na svom parketu. U prvom kvartalu su uspeli da ubace čak 39 poena i delovalo je da će lako srušiti goste iz Luizijane.

Ipak, oni su uspeli da se vrate. Džej Džej Redik je namestio ruku počeo da pogađa šuteve za tri poena i uz pomož Džrua Holideja spustio na 62:57 pred odlazak na poluvreme.

U nastavku, Ben Simons i Tobajas Heris nisu želeli ništa da prepuste slučaju i prvom prilikom podigli razliku na 10 poena, pa ni raspoloženi Brendon Ingram nije uspeo ništa drugo sem da ublaži poraz svog tima.

Najefikasniji bio je upravo Ingram sa 32 poena uz 6 skokova, Redik je postigao 19, a Holidej 12 uz 10 asistencija. Na drugoj strani, 31 poen Tobajasa Herisa, a po 24 imali su Embid i Simons. Embid je uz to imao i 10 skokova, a Simons isto toliko asistencija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading