Andre Igudala pravi problem Memfisu: Hoće samo u "grad anđela", odjavio i Hjuston!

Autor:

Sport

12.12.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle rastanka s Golden Stejtom prošlog leta Andre Iguodala još ne uspeva da pronađe svoje mesto pod sunce. Iako zvanično pod ugovorom s Memfisom, nekadašnji šampion NBA lige još nije odigrao nijednu utakmicu za Grizlise, koji uporno traže klub spreman da ga trejduje. Međutim, ceo proces teče jako sporo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Iguodala

Prema informacijama renomiranog novinara ESPN Adrijana Vojnarovskog, Iguodala ovih dana isključivo čeka reakciju dva kluba – Los Anđeles Lejkersa ili Klipersa. Kako se može čuti, ako bi Lejkersi ili Klipersi zaista krenuli po Iguodalu nikakvog trejda ne bi bilo, već bi njegov ugovor bio otkupljen.

Seleri kep oba kluba trenutno je pod velikim pritiskom zbog velikih transfera koji su se dogodili prošlog leta, pa će biti zanimljivo videti kako će se situacija razrešiti.

Još jedan klub koji traži način da angažuje Iguodalu je Hjuston, ali ni Roketsi nisu imali sreće dosad.

Ako do kraja prelaznog roka ne bude našao odgovarajućeg partnera za trejd ili otkup ugovora, Memfis će jednostavno biti prinuđen da pusti Iguodalu.

Podsetimo, prelazni rok u NBA ligi traje do februara.

Njegovo prisustvo u svakoj franšizi bilo bi od značaja zbog velikog iskustva, snalažljivosti u organizaciji igre, ali i defanzivne dominacije kojom je plenio godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading