(FOTO) "Zadovoljstvo je što je Beograd dobio domaćinstvo" - Predsednik Vučić ugostio generalnog sekretara FIBA!

Autor:

Sport

09.12.2019

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar FIBA Andreas Zagklis posetio je danas u pratnji predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića Predsedništvo Republike Srbije, gde ih je u svom kabinetu dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Zvaničnoj poseti prisustvovali su i sportski direktor FIBA Zoran Radović i generalni sekretar KSS Zlatko Bolić.

RepublikaFoto: Kss.rs
Aleksandar Vučić - Andreas Zagklis - Predrag Danilović

Zagklis je predsedniku Vučiću poklonio oficijelnu FIBA loptu sa Svetskog prvenstva, dok je Vučić uzvratio prigodnim poklonom.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije uručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i generalnom sekretaru FIBA Andreasu Zagklisu dresove košarkaške reprezentacije Srbije sa njihovim imenima.

U prijatnom razgovoru, Zagklis se zahvalio predsedniku Srbije Vučiću na njegovom angažovanju oko dobijanja organizacije kvalifikacionih olimpijskih turnira za seniorke i seniore.

Predsednik Srbije Vučić istakao je u razgovoru sa čelnicima FIBA i KSS da je za našu zemlju veoma bitno da obe košarkaške reprezentacije izbore plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

RepublikaFoto: Kss.rs
Aleksandar Vučić i Andreas Zaglkis

Posle posete Predsedništvu Srbije, prvi operativac FIBA Andreas Zagklis i sportski direktor FIBA Zoran Radović posetili su „Kuću košarke“, gde su ih ugostili predsednik KSS Predrag Danilović i generalni sekretar Zlatko Bolić.

RepublikaFoto: Kss.rs

Zagklis je obišao sve sektore KSS i u prijatnom razgovoru sa zaposlenima izrazio zadovoljstvo što će Beograd biti domaćin kvalifikacionih olimpijskih turnira za seniorke i seniore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mario

09.12.2019 18:52

Velika cast za nasu kosarku!

Mario

09.12.2019 18:53

Vucic je najzasluzniji za domacinstvo.

Mia

09.12.2019 18:58

Dobro nam dosao!

cudna suma

10.12.2019 05:56

Beogradu su uvek ruke rasirene za goste. Dobrodosli!