(VIDEO) Bjelica posle rekorda karijere: Moj najbolji meč u Sakramentu, trener mi je dao zeleno svetlo

Autor:

Sport

09.12.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski krilni centar Nemanja Bjelica odigrao je svoj najbolji meč u NBA karijeri pošto je u pobedi Sakramenta nad Dalasom imao 30 poena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sjajan meč za srpskog košarkaša

- Bilo bi previše da smo izgubili ovaj meč večeras protiv Dalasa. Trebalo je da pobedimo i u San Antoniju, ali smo se mučili kada je trebalo da dobijemo meč – rekao je Bjelica posle pobede.

On je naglasio da je ovo jedan od njegovih najboljih mečeva u karijeri, ali da i dalje mora da radi na svojoj odbrani.

- Ovo je jedan od mojih najboljih mečeva, ovde najbolji sigurno. Dobro sam se osećao trener mi je verovao i dao mi je zeleno svetlo da šutiram, što je moja prednost. Moram da se malo poboljšam u odbrani. Bitno je da smo pobedili – dodao je Bjelica i naglasio da je tim u ovom meču pokazao karakter.

- Da, pokazali smo karakter. To je pokazao i meč sa San Antonijom, ovo je drugačiji tim ove godine. Samo je potrebno da igramo 48 minuta jer su svi dobri u ovoj ligi.

Na kraju je istakao da je bilo teško igrati protiv zone, te da je bitno da tim pobeđuje i bez nekih igrača koji nedostaju.

- Igrali su zonu protiv nas i bilo je teško da se snađemo. Nedostajali su nam Foks i Begli, ali tu smo da napredujemo i da pobeđujemo – smatra Bjelica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading