Crveno-beli u petoj brzini: Da nastavimo u istom ritmu!

Autor:

Sport

07.12.2019

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron rekao je da se nada da će ekipa nastaviti u istom ritmu posle pobede nad Milanom u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron

- Uvek je teško igrati u ovakvoj ligi utakmicu na gostujućem terenu, i još teže doći do pobede. Odbrana je bila ključni faktor za nas, igrali smo sjajno u tom delu, visoko, čvrsto i nismo im dozvoljavali da dolaze do lakih poena i koševa. Sa tim, i sa takvom timskom igrom u odbrani, i napad je dobro funkcionisao. Velika, važna pobeda za nas, i iskreno se nadam da ćemo da nastavimo u istom ritmu- rekao je Beron.

Zvezda je četvrtak uveče bila bolja od Milana i time je ostvarila treću pobedu zaredom u Evroligi.

Ognjen Dobrić je rekao da je odbrana bila ključ.

- Igrali smo čvrsto, morali su da se pomuče za svaki poen. Igrali smo timski, od prvog do poslednjeg, a uz dobru odbranu kada proradi napad možete se nadati dobrom rezultatu. Ovo je vrlo važna pobeda za naše samopouzdanje, liga je ove sezone izuzetno kvalitetna i teška, što se vidi i po rezultatima u dosadašnjem toku takmičenja. Takođe, značiće nam i u nastavku sezone, posebno do kraja ove godine, jer nas nakon utakmica sa FMP-om i Baskonijom u Beogradu, očekuje serija teških i važnih utakmica u oba takmičenja i to mahom na gostujućim terenima- rekao je Dobrić.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Dobrić

On je istakao da Zvezda mora da ide korak po korak.

- Idemo korak po korak, čeka nas važna utakmica u nedelju u ABA ligi, a onda i novi izazov protiv Baskonije. Očekujem da će nas naši navijači podržati prvo u nedelju, a onda i u Areni da pokušamo da nastavimo ovu seriju dobrih rezultata, jer ponavljam, nije lako ni u jednoj utakmici doći do pobede u Evroligi- naveo je Dobrić.

Zvezda će protiv FMP u ABA ligi igrati u nedelju od 18.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading