Šakota pred FMP: Ispred nas su na tabeli, maksimalan respekt

Autor:

Sport

07.12.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota, pred sutrašnji meč 10. kola ABA lige protiv FMP-a, rekao je da ima maksimalno poštovanje prema rivalu.

RepublikaFoto: Starsport
Iskusni stručnjak oprezan

- Igramo sa timom koji je ispred nas na tabeli i sama ta činjenica izaziva maksimalan respekt. Moramo da im posvetimo punu pažnju, ali sa druge strane moramo da budemo i maksimalno oprezni, jer se radi o mladoj i vrlo talentovanoj ekipi. Takve ekipe znaju u ovakvim utakmicama da prikažu i još više od svojih trenutnih mogućnosti - kazao je Šakota.

- Uz sve to, odlično su vođeni sa klupe od strane trenera Vlade Jovanovića. Sve to govori da ćemo morati da odigramo dobro kako bi došli do bodova koji su nam važni u takmičenju, koje je za nas, ponoviću, primarno - rekao je Šakota za klupski sajt.

Košarkaš crveno-belih Bili Beron istakao je da njegovi saigrači i on moraju dobro da pripreme za mladi tim FMP-a, koji trenutno drži četvrtu poziciju u regionalnom takmičenju sa skorom od šest pobeda i tri poraza.

- Igraju odlično ove sezone, mladi su rastrčani i ambicizoni. Moramo dobro da se pripremimo za tu utakmicu. Taj tim je pun dobrih igrača, imaju dobre rezultate, pobeđuju, a protiv na papiru jačih ekipa od sebe su gubili u neizvesnim završnicama. Ono što mora da se ponavlja i postane standard je dobra igra u odbrani, kao što smo to uradili u Milanu. Ovo je vrlo važna utakmica za nas i jedno od onih koje moramo da dobijemo - rekao je Beron.

Utakmica izmejdu košarkasa Crvene zvezde i FMP-a igra se sutra od 18 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading