Veličković otkrio šta je rekao ekipi posle očajnog poluvremana protiv Mege!

Autor:

Sport

07.12.2019

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković je još jednom pokazao kakav je lider pošto je uspeo da trgne ekipu posle jako lošeg poluvremena u meču sa Megom.

RepublikaFoto: Starsport
Veteran je bio sjajan u meču sa Megom

- Na pauzi izmeđuu dva poluvremena sam rekao ekipi da ne smemo da primimo 51 poen za poluvreme. Ne bi trebalo da se dva poluvremena razlikuju toliko. U drugom smo primili samo 26 poena, što je jedina smernica kako treba da igramo, dosta agresivno i sa dosta trčanja. Redži je debitovao, odigrao je odlično. Poželeo sam mu doborodošlicu na kraju utakmice - rekao je Veličković.

On je imao 17 poena uz šest skokova i bio je jedan od najboljih u timu Andree Trinkijerija, u pobedi Partizana 98:77.

- Više sam bio uplašen nakon tri četvrtina u kojima smo se mučili, nego što sam razmišljao o bilo čemu drugom, pogotovo ne o svojoj partiji. Bitno je da ovaj period, u kom ćemo imati veliki broj utakmica kod kuće, što je bolje da iskoristimo, da ređamo pobede i da u drugi deo uđemo što mirniji - poručio je kapiten Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading