Trinkijeri pred Megu: Hala će nam biti dodatna inspiracija!

Autor:

Sport

05.12.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri smatra da njegov tim očekuje izuzetno važna utakmica protiv Mega Bemaksa.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

U 10. kolu ABA lige Partizan će gostovati Mega Bemaksu u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Posle devet odigranih kola u regionalnom šampionatu crno-beli imaju učinak od šest pobeda i tri poraza, dok je ekipa Mega Bemaksa zabeležila dva trijumfa uz sedam poraza.

- I Mega i mi smo u poziciji da nam je svaka utakmica u ABA ligi od velike važnosti i tako se za nju pripremamo. Oni su mlada ekipa, veoma talentovana, zabeležili su u prošlom kolu pobedu na način koji im, uslovno rečeno, može dati krila u nastavku takmičenja. Na nama je da ih iskontrolišemo i uvedemo u svoj ritam. Igraćemo u hali u kojoj su ispisane mnoge stranice u bogatoj istoriji Partizana i to će nam biti dodatna inspiracija. Očekujem dobru košarku a verujem i da će u hali biti puno naših navijača - istakao je Trinkijeri.

Dva tima već su se sastala jednom ove sezone. Partizan je slavio u četvrtfinalu ABA Superkupa.

- Raduje me što ćemo ponovo igrati u ovoj hali, makar i kao gosti. Svi znamo šta za Partizan ona znači i kakvu emotivnu vrednost ima. Čeka nas Mega, tim koji je uvek u svom sastavu ima dosta talentovanih igrača i ti se igrači razvijaju iz utakmice u utakmicu i igraju sve bolje. Naš zadatak je da iskoristimo naše prednosti i sprečimo ih da se rastrče i igraju na način koji im odgovara - poručio je kapiten Novica Veličković.

Utakmica je na programu u petak od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading