Oklahoma dobila megapojačanje, SADA PUCAJU NA NBA TRON!

Sport

25.09.2017

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je pre nekoliko dana najavljeno, dobilo je i svoju zvaničnu potvrdu - jedan od najboljih igrača NBA lige Karmelo Entoni prelazi iz Njujork Niksa u redove Oklahoma Tandersa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Entoni ide u klub sa šampionskim ambicijama

Entoni će tako u Tandersima igrati sa još dve istinske zvezde NBA franšize kao što su Pol Džordž i Rasel Vestbruk, a brojni fanovi ovog tima već su počeli sa izlivima oduševljenja na društvenim mrežama, a neki od njih osmelili su se i da prognoziraju osvajanje šampionskog prstena u sezoni koja je pred nama.

Tridesettrogodišnji Karmelo Entoni je tokom svoje 14-godišnje NBA karijere čak deset puta nastupao na NBA ol-star mečevima.

Iza sebe ima 976 mečeva, sa 24,8 poena, 6,6 skokova, 3,1 asistenciju, 1,06 ukradenu loptu, za 36,2 minuta u proseku.

 

 

Trenutno se nalazi na 25. mestu, na NBA listi svih vremena, po broju postignutih poena (24.156). U sezoni 2012-13, Entoni je bio najbolji strelac lige sa 28.7 poena u proseku.

Oklahoma će imati ogromnu konkurenciju u vidu aktuelnih šampiona Golden Stejt Voriorsa, pošto Kari, Durent i drugovi sigurno neće da se odreknu prestola tako lako, a tu je i Lebron Džejms sa željom da vrati Klivlend na vrh američke i svetske košarke.

Sezona startuje 18. oktobra, a nema sumnje da nas očekuje pregršt uzbuđenja sa svim renoviranim sastavima i prilivom igrača sa naših prostora u najjači košarkaški karavan na svetu.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading