Micov otvoreno o povratku u nacionalni tim: Spreman sam za poziv, ali postoji jedan problem!

Autor: Sport klub

Sport

02.12.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Armanija iz Milana Vladimir Micov spreman je da se vrati u reprezentaciju Srbije ukoliko ga novi selektor Igor Kokoškov pozove u državni tim. Micov je jedan od najkonstantnijih igrača u Evroligi nekoliko sezona unazad, ali je zbog svađe sa bivšim selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem poslednjih godina van državnog tima.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Vladimir Micov u dresu Olimpije protiv Barselone

Dolaskom Kokoškova stvari možda počnu da se razvijaju u pravom smeru za iskusnog igrača.

- Čestitam novom selektoru na postavljanju. Ja sam i u prošlosti lepo rekao: “Imam mobilni telefon, javiću se ko god da me pozove, pa ćemo videti“. Ulazim u godine u kojima moram da razmišljam i o odmoru i o oporavku ukoliko želim još da igram. Imam te sitne povrede kao što smo pričali, moram da razmišljam o svemu - rekao je Micov za Sport klub.

Budući da je u najboljim košarkaškim godinama bio van tima, Micov prirodno ne može da gaju optimizam prema eventualnom pozivu Kokoškova.

- Pa moram tako, ne mogu da kažem hoću ili neću da igram jer mene kao prvo niko nije ni zvao. U svojim najlepšim i najboljim godinama nisam mogao da igram... Sada punim 35, nije baš za pohvalu. Videćemo - iskren je jedan od najboljih pojedinaca u redovima italijanske Olimpije iz Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading