Ceo svet mu se smejao: Vejters - izvinite zbog gumenih bombona!

Autor:

Sport

02.12.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dion Vejters, košarkaš NBA franšize Majami Hit, vratio se timskim treninzima i izvinio se zbog incidenta sa THC bombonama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dion Vejters

Posle suspenzije od deset utakmica u trenažni proces ponovo je uvršten i Dion Vejters.

Podsećamo, Dion Vejters je suspenziju zaradio posle incidenta u timskom avionu kada mu je pozlilo zbog previše gumenih bombona sa ekstraktom THC–a.

- Želeo bih da se izvinim svojim saigračima, trenerima, košarkaškom osoblju, navijačima i čitavoj organizaciji Majami Hita zbog svega što se dogodilo u timskom avionu. Napravio sam grešku i preuzimam odgovornos za sve i još jednom se izvinjavam svima i žao mi je zbog svega kroz šta su morali da prolaze. Srećan sam što mogu da se vratim treninzima i radujem se košarci- poručio je Dion Vejters.

Vejters je rođen u Filadelfiji i studirao je na Sirakjuzu, a svoju NBA karijeru gradio je kroz Klivlend Kavalirse, Oklahoma Siti Tandere i Majami Hit, za koga trenutno i nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading