Nestvarna partija Hardena - Hjuston razbio Atlantu, Milvoki rutinski sa Šarlotom!

Autor:

Sport

01.12.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Hjuston Roketsa su rezultatom 158:111 ubedljivo pobedili Atlanta Hokse, međutim, a svu slavu odneo Džejms Harden.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden

Harden je ispisao istoriju ubacivši 60 poena za 31 minut, što je njegova četvrta utakmica sa 60 poena u karijeri, koliko ima i Majkl Džordan dok su ispred samo Vilt "Stilt" Čemberlejn i Kobi Brajant.

Roketsi su ovaj meč igrali bez Klinta Kapele i Danuela Hausa, ali čak ni to nije pomogloAtlanti koja je već u prvoj četvrtini imala zaostatak od 20 poena. Tre Jang je proteklo veče imao 49 poena u porazu od Indijane, dok je Hjustonu ubacio 37 poena.

Hardenova treća četvrtina je bila maestralna. Ubacio je 29 poena i Hjuston je postigao 127, pa je "Bradonja" odlučio da presedi čitavu poslednju četvrtinu. Tokom njegovog odmora na klupi, na semaforu je pisalo da mu fali samo 2 poena da obori lični rekord.


Pored velikog uspeha Džejmsa Hardena, u redovima Hjustona istakli su se Ben Meklemor sa 24 poena, Kris Klemons sa 16 i Rasel Vestbruk sa 15 poena. Na drugoj strani, Uz Jangovih 37, videli smo 14 poena Hantera, 12 Aleksa Lena i 11 Džabarija Parkera. Jedini igrač koji se nije upisao u strelce bio je Evan Tarner.

Košarkaši Filadelfije posle drame su pobedili Indijanu rezultatom 119:116, dok je Milvoki bez ikakvih problema ubedljivo pobedio Šarlot sa 137:96.

u dramatičnoj završnici je Filadelfija ostvarila pobedu, a najbolji pojedinac je bio Džoel Embid sa 32 poena i 11 skokova, Tobajas Heris je imao 22, a Ben Simons 15 uz 13 asistencija, a Al Horford 15 uz po 3 skoka i asistencije.

U redovima Indijane, Voren je postigao 29 poena, Brogdon 28, a Lemb 15.

Milvoki Baksi su imali još jedan dominantan performans. Izabranici Majka Badenholzera su sa 137:96 pobedili Šarlot Hornetse, a Janis Adetokumbo je prekinuo svoju seriju dabl-dabl učinaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading