Mijović blista posle pobede: Odbrana je odradila lavovski deo posla!

Autor:

Sport

24.11.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Budućnosti Petar Mijović bio je miran i staložen posle triler završnice u Podgorici, iako je bilo jasno da je oduševljen zbog pobede nad Partizanom sa 65:60.

RepublikaFoto: KK Budućnost Voli
Petar Mijović

- Jako težak meč, kakav smo očekivali i za kakav smo se spremali. Partizan ima fizički izuzetno jak i kvalitetan tim. Igrali smo sa dosta grča i imali mnogo problema pod samim košem. Nismo nalazili rešenja za čvrstinu u igri Partizana, za Novicu Veličkovića i Radeta Zagorca. Imali smo minus na kraju prvog poluvremena, ali smo u nastavku odigrali jako dobro. Imali smo čvrstinu, imali smo energiju. Možda smo mogli i ranije da prelomimo meč, ali smo napravili nekoliko grešaka- rekao je Mijović i nastavio:

-Iskreno, plašio sam se da to ne dovede do pada u igri, da se ne pojavi psihološka blokada posle mnogo poraza u neizvesnim završnicama, ali se to nije desilo. Odbrana je odradila lavovski deo posla, uspeli smo da stignemo do velike pobede, protiv velikog rivala. Nemamo do 11. decembra obaveza u Evrokupu, tako da možemo da se usmerimo ka radu i pripremama za meč koji nas očekuje protiv Mornara u Baru- rekao je Mijović.

Naredni meč, izabranici Petra Mijovića igraju 30. novembra protiv Mornara u Baru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading