ŠOK: Dženkins u Partizanu?!

Autor: Espreso

Sport

24.11.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan želi pojačanje na poziciji beka šutera. Mediji poslednjih dana intezivno licitiraju sa imenima koje bi mogla da pojačaju redove beograskih crno- belih, a Espreso saznaje da je još jedan igrač na radaru sportskog sektora Parnog valjka.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Reč je o Džonu Dženkinsu, Amerikancu koji ima 28 godina i bogato iskustvo. Dženkins je još 2017. godine bio želja crno-belih, ali nije stigao u Humsku.

Kako "Espeso" saznaje  iz izvora bliskim klubu, Dženkins je jedan od potencijalnih pojačanja Partizana. Pored njega, na radaru crno-belih su Ivan Paunić, Redži Reding i još jedan košarkaš, ali nismo sigurni o kome je tačno reč. Jedino što znamo, jeste da Rajan Tulson nije želja kluba iz Humske. 

Poslednji klub Dženkinsa su Njujork Niksi, a u svojoj karijeri je igrao još za Atlantu, Finiks, Vašington, Toronto, Dalas i još nekoliko timova iz NBA D i G lige. U Evropi je igrao za španski Burgos u sezoni 2017/18. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading