Gavrilović: Moramo da se dignemo, još uvek se ne zna ko će biti u timu za Žalgiris

Autor:

Sport

20.11.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u seriji poraza, a sada tim Andrije Gavrilovića pravo iz Berlina putuje na teško gostovanje Žalgirisu u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Veliki problemi pred Gavrilovićem

Vršilac dužnosti trenera Crvene zvezde ističe da je ovo jako težak meč, pogotovo jer i Žalgiris ulazi u njega nakon poraza.

- Naredna utakmica je još jedna teška, dolazi nam ponovo u vrlo kratkom roku, nakon novog putovanja, i to protiv ekipe koja takođe ulazi u ovaj meč nakon poraza u Evroligi. To znači samo jedno, moramo da budemo spremni i da odgovorimo na terenu na njihovu reakciju, jer će Žalgiris izaći sa ogromnim motivom i energijom - rekao je Gavrilović za sajt kluba.

Zvezda je vezala poraze od ASVEL-a, Partizana i Albe, a Žalgiris ima tri uzastopna poraza u Evroligi ii ma skor od tri pobede i šest poraza u EL, samo pobedu više od crveno-belih.

- Moramo da pronađemo rezerve, odigramo dobru utakmicu i odgovorimo našom energijom. U protokolu nam je 14 igrača, očekuje nas trening nakon još jednog dugog puta i nakon njega ćemo da odredimo sa kojim snagama ćemo izaći na teren - kazao je Gavrilović.

Oglasio se i kapiten ekipe Branko Lazić koji je naglasio da ekipa dobro poznaje Žalgiris i da zna na šta treba obratiti pažnju.

- Sigurno da imaju veliki motiv i veliku energiju i želju da prekinu niz od tri poraza, uz to igraju na svom terenu, i u ovako kratkom roku to je prednost koja nije mala. Znamo odakle nam preti opasnost, ekipa ima dosta igrača iz prethodne sezone, imaju odličnu atmosferu u hali, ali sve će biti mnogo lakše ako budemo čvrsti i bez padova u igri - rekao je Lazić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading