Neobičan performans Trinkijerija: Andrea kur*em uzima tajm-aut!

Autor:

Sport

19.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruke sklopljene u T je uobičajen način na koji treneri širom planete uzimaju tajm-aute kada žele da trgnu ekipu ili nacrtaju neku važnu akciju. Međutim, strateg košarkaša Partizana ima neobičnu rutinu, pa minut odmora traži kur*em. To čini tako što srednji prst privuče ka drugoj ruci, jasno simulirajući muški polni organ. Italijan je to uradio i na derbiju protiv Crvene zvezde, u kom su njegovi izabranici slavili sa 75:72 u 7. kolu ABA lige. Takvu praksu Andrea je primenjivao i dok je sa klupe predvodio nemački Bamberg, pa se i iz tog perioda mogu naći fotografije na kojima srednjakom prilazi zapisničkom stolu.

RepublikaFoto: Starsport
Uvek zanimljivi Andrea Trinkijeri

Trinkijeri je posle večitog derbija govorio o poteškoćama sa kojima se Partizan suočio u uvodnom delu aktuelne sezone.

- Može da bude mnogo bolje. Naša sezona je vrlo specifična do sada, vrlo specifična. Kad se ljutim, idem kući i kažem da se treba manje ljutiti. Mi smo igrali, mislim da smo prošli celu Evropu, devet gostovanja, četiri utakmice kod kuće. A nismo kod kuće jer nismo nikad igrali u istoj dvorani. Moglo je mnogo bolje, ali treba izdržati taj pritisak, putovanja. Mislim da možemo da budemo mnogo bolje - poručio je Trinkijeri.

Novinari Srpskog telegrafa pokušali su da stupe u kontakt sa Italijanom kako bi prokomentarisao uvrnut način traženja tajm-auta, ali on nije bio dostupan za razgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading