Partizan izvisio: Iskusni Amerikanac potpisao za Budućnost!

Autor:

Sport

18.11.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šon Kilpatrik ima novi klub! Nekadašnji NBA igrač je prethodnih dana povezivan sa dolaskom u Partizan, ali će karijeru nastaviti u podgoričkoj Budućnosti.

RepublikaFoto: Tanjug
Kilpatrik završio u Budućnosti

Šampion Crne Gore je saopštio da je 29-godišnji bek iz SAD novo pojačanje podgoričkog kluba.

Kilpatrik je koledž košarku igrao u Sinsinatiju, nakon čega igra NBA G ligu za Santa Kruz Voriorse, razvojni tim Golden Stejt Voriorsa. Nakon toga, Kilpatrik kratko boravi i u Minesoti. Posle epizode u Timbervulvsima, seli se na istočnu obalu gde sjajne brojke beleži u Delvejr 87erisma što je svakako bila i preporuka za nove NBA angažmane u Denveru i Bruklinu čiji je dres nosio tri sezone.

Za tim sa istoka, Šon Kilpatrik je upisao 109 nastupa, a u Netsima je prosečno beležio 12 poena, 4 skoka i 2 asistencije po meču. Nakon sjajne tri sezone u Bruklinu, Kilapatrik je nastupao i za Milvoki, Los Anđeles Kliperse i Čikago.

Prvo inostrani angažman, Šon Kilpatrik je imao u ekipi Panatinaikosa iz Atine sa kojim je osvojio grčki šampionat i Kup. Visok je 193cm i igra na poziciji beka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading