Trinkijeri: Bila je tuča, a nismo mogli da pogodimo bazen!; Veličković: Ovde nije bitna taktika!

Autor:

Sport

17.11.2019

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri istakao je posle pobede nad Crvenom zvezdom u meču sedmog kola ABA lige 75:72 da je u ovom duelu presudila energija.

RepublikaFoto: Starsport
Blista posle pobede

On je istakao da je meč bio jako iscrpljujuć, a da je njegov tim pobedio i pored jako lošeg šuta iz igre.

- Izuzetno teška utakmica, teško je bilo zaraditi pobedu. Mislim da smo imali više energije od njih u odlučujućim momentima. Bila je fizička... tuča, a uz to nismo mogli bazen pogoditi. Velika i važna pobeda za nas – rekao je Trinkijeri.

Oglasio se i kapiten Novica Veličković koji je istakao važnost ove pobede.

- Pravi derbi i mislim da smo zasluženo izašli kao pobednici. Borili smo se i kontrolisali utakmicu svih 40 minuta, uz neke padove. Nama je jako bilo teško da ovo dobijemo, čestitao bih i Zvezdi i zahvalio navijačima. Imamo Ritas veću sredu, što je jako bitno da prođemo u drugu fazu Evrokupa – naglasio je on i dodao da je vrlo bitno da neki debitanti osete šta je to derbi.

- Ja sam rekao i pre meča, taktika radi svoje, ali u ovoj utakmici se ona ne meri sa željom i borbenošću. Sad su videli igrači, pošto je prvi derbi mnogima. Meni je mnogo laknulo posle meča –rekao je Veličković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading