Odjeci ubedljive pobede protiv Albanije: Maljkovićeva zadovoljna zbog jedne važne stvari!

Autor:

Sport

17.11.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković bila je zadovoljna pristupom svog tima u pobedi protiv Albanije u kvalifikacijma za Evrobasket 2021. godine

RepublikaFoto: Starsport
Marina Maljković

Srbija je pobedila Albanke 139:34 u drugom kolu kvalifkacija u grupi E.

- Razlika je bitna između dve ekipe… Ono što je najvažnije za žensku reprezentaciju jeste da se u svaku utakmicu ulazi maksimalno i da se igra do poslednjeg minuta, kao da je pitanje poraza ili pobede - rekla je Maljković za sajt KSS.

Maljković je pohvalila i mlade igračice koje su dobile priliku na ovoj utakmici.


- Druga bitna stvar su mlade košarkašice koje nisu samo ulazile u igru, već su i davale ozbiljne poene. Imamo dve devojčice od 17 godina - Zarić i Popović i jednu koja je malo starija, Jovanu Nogić, zajedno sa Turudić i Bogićević koje nisu danas igrale, ali će dobiti šansu u nekoj narednoj prilici. Sve su pokazale da pre svega imaju silnu želju da igraju za seniorsku reprezentaciju, da razumeju sistem seniorske reprezentacije i da mogu biti deo nje u skorijoj budućnosti - zaključila je Maljković.
Košarkašica Jovana Nogić, koja je meč završila kao druga najefikasnija u timu sa 20 poena, istakla je da je poštovanje dogovora iz svlačionice bilo ključno za ubedljivu pobedu.

- Mislim da smo popravile dosta stvari u odnosu na utakmicu sa Turskom. Ispoštovale smo sve što je selektorka tražila i dale smo dosta lakih poena, što je i napravilo ovoliku razliku. Borile smo se od početka do kraja, bile smo agresivne u odbrani i u napadu i na kraju stigle do ubedljive pobede - rekla je Nogić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading