Danilović otkrio kada Srbija dobija selektora!

Autor: maxbetsport.rs

Sport

17.11.2019

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije je objavio kada će reprezentacija Srbije dobiti novog selektora.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Danilović

Pozicija selektora Srbije upražnjena je od ostavke Aleksandra Đorđevića odmah po završetku Mundobasketa u Kini.

Imena kao što su Igor Kokoškov i Saša Obradović provlačila su se kroz medije po pitanju selektora odmah posle Đorđevićevog odlaska, ali do sada niko nije doveden na tu poziciju.

- Imaćemo selektora za par dana, neću sada da otkrivam ime da se nešto ne bi izjalovilo u završnim fazama pregovora, ali do kraja sledeće nedelje će to biti završeno- rekao je Danilović za "Maxbetsport".

Danilović je govorio i o "velikoj pobedi" KSS, koji je dobio organizaciju kvalifikacija za Olimpijske igre i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

- Žene će igrati u dvorani "Ranko Žeravica", a muškarci u Areni. To je zbog termina tako jer žene igraju u februaru. Nadamo se da ćemo ponoviti uspeh iz 2016. godine, ne želim kalkulacije ili želje kada su protivnici u pitanju. Ako želimo da odemo na Olimpijske igre moramo da pobedimo svakoga i budemo prvi, drugi način ne postoji- dodao je Danilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading