Oglasio je Mijailović pred "večiti" derbi!

Autor:

Sport

16.11.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, kaže da klub ima čime da bude zadovoljan posle Upravnog odbora. Mijailović je izrazio zadovoljstvo trenutnim stanjem u klubu i najavio "večiti" derbi koji se igra u nedelju.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ostoja Mijailović

U četvrtak, 14. novembra, Upravni odbor KK Partizan je održao redovnu sednicu.

- U prisustvu 15 od 20 članova UO, predstavljeni su izveštaji o radu svih sektora. Nakon prezentacije finansijskog stanja, konstatovana je likvidnost kluba, kao i značajno povećanje prihoda od prodaje ulaznica- navodi se na sajtu Partizana.

Mijailović kaže da klub stremi ka još većim ciljevima.

- Na jučerašnjoj, redovnoj sednici Upravnog odbora, napravili smo još jedan presek trenutnog stanja u svim segmentima našeg poslovanja i moram reći da imamo čime da budemo zadovoljni. Naravno, Partizan ne bi bio to što jeste kada ne bismo stremili ka većim, to jest najvećim ciljevima, a na putu ka ostvarenju tih ciljeva nas čeka još mnogo teških prepreka- istakao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović i potom dodao:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

- Prvi u nizu izazova je predstojeći derbi u kojem želimo pobedu i na terenu ali i van njega. Pozivam naše navijače da u što većem broju dođu u Štark Arenu, ali i da navijaju sportski, uzdržavajući se od bilo kakvih uvreda, upućenih bilo kome, čak iako smatraju da je neko svojim ponašanjem te uvrede isprovocirao. Želimo da prvi derbi koji organizujemo u Areni prođe u najboljem mogućem redu i da na taj način još jednom pokažemo veličinu kluba koji predstavljamo- prenosi zvaničan sajt kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading